Një projekt nga

Park Avenue Excellence by ORION

Një projekt nga

KONCEPTI


Park Avenue është një projekt ikonik i vendosur në qendrën e re urbane të Tiranës, pranë Bulevardit “Zogu I” dhe propozon një harmoni fluide mes godinave të dedikuar zyrave të biznesit dhe njësive tregtare me godinat rezidenciale me një fokus të veçantë në sheshet rekreative dhe zonat publike. Projekti sheh mbi parkun e gjelbëruar dhe ka akses të menjëhershëm në bulevard, unazën e vogël dhe të madhe të qytetit.

Park Avenue është një projekt ikonik i vendosur në qendrën e re urbane të Tiranës, pranë Bulevardit “Zogu I” dhe propozon një harmoni fluide mes godinave të dedikuar zyrave të biznesit dhe njësive tregtare me godinat rezidenciale me një fokus të veçantë në sheshet rekreative dhe zonat publike. Projekti sheh mbi parkun e gjelbëruar dhe ka akses të menjëhershëm në bulevard, unazën e vogël dhe të madhe të qytetit.

POZICIONIMI


Park Avenue pozicionohet në mënyrë strategjike në Bulevardin e Ri të Tiranës duke u lidhur me unazat e kryeqytetit. Park Avenue është i vetmi projekt që ka pamje të plotë mbi parkun që do të ndërtohet në zonë sipas projektit të Bashkisë Tiranë, të përgatitur nga Grimshaw, zonë e cila do të jetë qendra e re e qytetit për institucione dhe kompani të rëndësishme.

Park Avenue pozicionohet në mënyrë strategjike në Bulevardin e Ri të Tiranës duke u lidhur me unazat e kryeqytetit. Park Avenue është i vetmi projekt që ka pamje të plotë mbi parkun që do të ndërtohet në zonë sipas projektit të Bashkisë Tiranë, të përgatitur nga Grimshaw, zonë e cila do të jetë qendra e re e qytetit për institucione dhe kompani të rëndësishme.

PROJEKTI


Park Avenue do të jetë një kombinim midis njësive të banimit dhe ambienteve dedikuar zyrave të biznesit, të cilat do të shërbehen nga njësi tregtare.
I gjithë projekti do të ketë 4 faza dhe do të përfundojë në 7 vite duke krijuar një pikë të re referimi në zonë.

Faza e parë e projektit përbëhet nga:
• Kullë dedikuar ambienteve për zyra biznesi me 19 kate në total; 17 kate me ambiente zyrash dhe 2 kate njësi tregtare.
• Apartamente të pozicionuara në 8 kate dhe 2 kate të tjera njësi tregtare.
• 2 kate nëntokë për parkime.

Park Avenue do të jetë një kombinim midis njësive të banimit dhe ambienteve dedikuar zyrave të biznesit, të cilat do të shërbehen nga njësi tregtare.
I gjithë projekti do të ketë 4 faza dhe do të përfundojë në 7 vite duke krijuar një pikë të re referimi në zonë.

Faza e parë e projektit përbëhet nga:
• Kullë dedikuar ambienteve për zyra biznesi me 19 kate në total; 17 kate me ambiente zyrash dhe 2 kate njësi tregtare.
• Apartamente të pozicionuara në 8 kate dhe 2 kate të tjera njësi tregtare.
• 2 kate nëntokë për parkime.

Kulla e biznesit


• Holl i dedikuar në katin 0 për ambientet e biznesit.
• 4 ashensorë me shpejtësi të lartë dhe shkallë anti-zjarr.
• Sipërfaqe kati fleksibël 500 - 603m2 dhe lartësi kati 3.40 metër bruto.
• Zgjidhje teknike të pavarura për çdo kat, përfshirë ato IT dhe elektrike.

• Holl i dedikuar në katin 0 për ambientet e biznesit.
• 4 ashensorë me shpejtësi të lartë dhe shkallë anti-zjarr.
• Sipërfaqe kati fleksibël 500 - 603m2 dhe lartësi kati 3.40 metër bruto.
• Zgjidhje teknike të pavarura për çdo kat, përfshirë ato IT dhe elektrike.

NJëSI BIZNESI


• 2 kate shërbimi të pozicionuara në nivelin 0 dhe +1 të rezidencës.
• Njësi biznesi të projektuara me vetratë të vazhduar dhe lartësi kati deri në 5.25 metër me pamje nga parku.
• Ambiente me akses nga të paktën dy anë.
• Mundësi parkimi në 2 kate nëntokë.

• 2 kate shërbimi të pozicionuara në nivelin 0 dhe +1 të rezidencës.
• Njësi biznesi të projektuara me vetratë të vazhduar dhe lartësi kati deri në 5.25 metër me pamje nga parku.
• Ambiente me akses nga të paktën dy anë.
• Mundësi parkimi në 2 kate nëntokë.

APARTAMENTE


Tërheqjet volumetrike të objektit janë projektuar duke shfrytëzuar në mënyrë optimale sipërfaqet dhe garantojnë pamje nga parku për shumicën e apartamenteve si edhe ndiçim natyral maksimal

• Apartamente që marrin diell në dy dhe tre orientime.
• Ndriçim dhe diellëzim optimal për të gjithë hapësirat.
• Dhomë matrimoniale dhe garderobë dhe tualet të dedikuar.
• Tualete me dritë natyrale.

Tërheqjet volumetrike të objektit janë projektuar duke shfrytëzuar në mënyrë optimale sipërfaqet dhe garantojnë pamje nga parku për shumicën e apartamenteve si edhe ndiçim natyral maksimal

• Apartamente që marrin diell në dy dhe tre orientime.
• Ndriçim dhe diellëzim optimal për të gjithë hapësirat.
• Dhomë matrimoniale dhe garderobë dhe tualet të dedikuar.
• Tualete me dritë natyrale.

TEKNOLOGJIA


Park Avenue do të mbajë vulën e ekselencës së Orion. Një projekt avant-garde i cili do të jetë një model jo vetëm për zonën, duke sjellë konceptin e të jetuarit në mënyrë cilësore dhe të bërit biznes në një zonë elitare.

Park Avenue do të mbajë vulën e ekselencës së Orion. Një projekt avant-garde i cili do të jetë një model jo vetëm për zonën, duke sjellë konceptin e të jetuarit në mënyrë cilësore dhe të bërit biznes në një zonë elitare.

Kompleksi nga Jashtë

Oborri i Brendshëm

Kulla e Zyrave

Ambient Zyre

Ambient Zyre

Ambient Zyre

Njësi Biznesi

Ambient Biznesi

Ambient Biznesi

Ambient Biznesi

Njësi Rezidenciale

Aprtament 1+1>

Apartament 2+1

Apartament 3+1

Foto nga Faza e Punimeve

Foto nga Faza e Punimeve

Foto nga Faza e Punimeve

SKEDULO NJË TAKIM PËR MË SHUMË INFORMACION